انواع آلو سیاه و زرد در اقسام آفتابی و یا تیزابی خشک می شوند و در اختیار مصرف کنندگان به صورت خشک و تازه قرار می گیرند. البته انواع دیگری از آلو سیاه مانند آلو بلک استار و یا آلو کهربا نیز هستند که به صورت تازه خوری مورد استفاده قرار می گیرد.
آلو در ارقامی مختلف و به روش های مختلف مصرف می شوند و انواع سیاه آفتابی و یا انواعی که به شکل تیزابی خشک می شوند در بازار مصرف کننده مشتری های خاص خود را دارند. آلوی سیاه تازه مصرف زیادی دارد و نمی توان از خواص مناسب و فراوان این میوه چشم پوشی کرد. انواع آلوی سیاه را در اقصی نقاط کشور با شرایط آب و هوایی سازگار با رویش و پرورش این میوه می توان یافت که طعمی مناسب و دلخواه دارد. برای استفاده از آلوی سیاه معمولا کیفیت این میوه اهمیت زیادی دارد و ریزی و درشتی این میوه و همین طور شیرین بودن و طعم مناسب آن برای مشتری حائز اهمیت می باشد.
انواع آلو آفتابی
انواع آلوی سیاه را در آفتاب خشک کرده و به عنوان یک خشکبار خوشمزه مورد استفاده قرار می دهند که اغلب مصرف غذایی هم دارد و برای استفاده از خواص مفید آن می توان این میوه را به مقدار مناسبی استفاده کرد و آلو سیاه خشک شده به روش طبیعی و آفتابی سبب حفظ خواص این میوه می شود و ممکن است در اثر تابش آفتاب تغییر رنگ داشته باشد چون آب خود را به طور کامل از دست می دهد. انواع آلو سیاه آفتابی از بازار قابل خریداری است.