خانه / دسته‌بندی نشده / خشک کردن آلو خورشتی

خشک کردن آلو خورشتی

روش های خشک کردن میوه هایی نظیر آلو خورشتی که برای انواع غذا مورد استفاده واقع می شوند متفاوت بوده و با توجه به هدف استفاده از انواع آن برای غذا هایی مانند خورشت می توان از روش های مناسبی بهره گرفت.
انواع آلو برای استفاده های غذایی و یا استفاده های دیگر به صورت تازه و خشک به روش های متعدد و گوناگون خشک می شوند و مورد استفاده قرار می گیرند. با توجه به سلیقه شخصی در انتخاب انواع آلو برای غذاهای نظیر انواع خورشت می توان آلوی مورد نظر را انتخاب و خریداری کرد و سپس اقدام به خشک کردن آن نمود. انواع آلوی زرد و سیاه به روشهای متنوعی خشک شده و استفاده می شوند. اگر بخواهید از انواع آلوی زرد یا آلوی موسوم به قطره طلا برای خشک کردن استفاده کنید می توان آنها را به صورت پوست کنده و به روش بخارایی خشک کرد و مصرف نمود و انواع آلوی بخارایی پس از پوست کندن در زیر نور آفتاب به صورت طبیعی یا تیزابی خشک می شوند و در برخی از روش های خشک کردن در لابلای آلوی پوست کنده شکر می ریزند.

آلو خورشتی

آلو خورشتی

برخی از انواع آلوی سیاه و یا قرمز نیز برای استفاده در خورشت انتخاب می شوند و انواع آلوی قرمز و سیاه با پوست برای خشک شدن انتخاب می شوند. آلوی قرمز و سیاه نیازی به پوست کندن ندارند و پس از شستشو در سینی زیر نور آفتاب واقع می شوند تا به طور کامل خشک شده و آماده مصرف باشند. روش خشک کردن آلو خورشتی به صورت انتخابی متفاوت می باشد و انواع آلو به صورت آماده و خشک شده خرید و فروش می شود.

منبع: سایت آلو ایران

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با بازرگانی پارس فراور تماس بگیرید:
مهدی قاسمی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09105518198
شماره تلفن شرکت: 05137636812
آدرس کانال: parsfaravargp@
پست الکترونیکی: parsfaravargp@gmail.com
دفتر فروش: مشهد، خیابان خیام شمالی 40، مجتمع گل نرگس
دفتر فروش: استان البرز، کرج_جاده محمدآباد، بازار پاسارگاد، غرفه d17
آدرس کارخانه: کیلومتر 10 جاده مشهد نیشابور، شهرک صنعتی امام رضا

مطلب پیشنهادی

پخش آلو خشک

پخش آلو خشک بخارایی درشت مرغوب

پخش آلو خشک درشت مرغوب اعم از آلو بخارایی و دیگر نمونه ها با قیمتهای …

بازار آلو ایران