خانه / دسته‌بندی نشده / خشک کردن آلو خورشتی

خشک کردن آلو خورشتی

روش های خشک کردن میوه هایی نظیر آلو خورشتی که برای انواع غذا مورد استفاده واقع می شوند متفاوت بوده و با توجه به هدف استفاده از انواع آن برای غذا هایی مانند خورشت می توان از روش های مناسبی بهره گرفت.
انواع آلو برای استفاده های غذایی و یا استفاده های دیگر به صورت تازه و خشک به روش های متعدد و گوناگون خشک می شوند و مورد استفاده قرار می گیرند. با توجه به سلیقه شخصی در انتخاب انواع آلو برای غذاهای نظیر انواع خورشت می توان آلوی مورد نظر را انتخاب و خریداری کرد و سپس اقدام به خشک کردن آن نمود. انواع آلوی زرد و سیاه به روشهای متنوعی خشک شده و استفاده می شوند. اگر بخواهید از انواع آلوی زرد یا آلوی موسوم به قطره طلا برای خشک کردن استفاده کنید می توان آنها را به صورت پوست کنده و به روش بخارایی خشک کرد و مصرف نمود و انواع آلوی بخارایی پس از پوست کندن در زیر نور آفتاب به صورت طبیعی یا تیزابی خشک می شوند و در برخی از روش های خشک کردن در لابلای آلوی پوست کنده شکر می ریزند.

آلو خورشتی

آلو خورشتی

برخی از انواع آلوی سیاه و یا قرمز نیز برای استفاده در خورشت انتخاب می شوند و انواع آلوی قرمز و سیاه با پوست برای خشک شدن انتخاب می شوند. آلوی قرمز و سیاه نیازی به پوست کندن ندارند و پس از شستشو در سینی زیر نور آفتاب واقع می شوند تا به طور کامل خشک شده و آماده مصرف باشند. روش خشک کردن آلو خورشتی به صورت انتخابی متفاوت می باشد و انواع آلو به صورت آماده و خشک شده خرید و فروش می شود.

منبع: سایت آلو ایران

پارس فراور
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09126633634
شماره تماس دفتر مرکزی: 02128428198
شماره تماس بازرگانی و فروش: 02634483332
آدرس اینستاگرام: parsfaravargp@
آدرس کانال: parsfaravargp@
پست الکترونیکی: parsfaravargp@gmail.com
دفتر فروش: استان البرز، کرج، محله جهانشهر، بولوار جمهوری اسلامی، بعد از کوچه نهم، ساختمان پروتون
فروشگاه: استان البرز، کرج_جاده محمدشهر، بازار پاسارگاد، غرفه d17

مطلب پیشنهادی

خرید آلو خورشتی

خرید آلو خشک خورشتی عمده در تهران

برای خرید آلو خشک خورشتی عمده در تهران نمایندگی های پخش بسیاری هستند که به …

بازار آلو ایران