شما که به دنبال بهترین آلو خرو هستید و قطعاً می دانید که خرو به پایتخت آلو ایران شهرت دارد، باید بدانید که انواع آلو خرو بصورت عمده و در قیمت های متفاوت عرضه می گردد.
آلو تازه خرو را بیشتر شما جهت تهیه خشکبار نیاز دارید. انواع ارقام بخارا، شوغانی، حسنی، قطره طلا، گلدن، عزیزآبادی و … از حمله محصولات آلویی هستند که بعضاً در هر منطقه به نامی شهرت دارند. البته د رسالهای اخیر ارقام جدید آلو اعم از کالیفرنیا، کهربایی، اطلسی، دامسونز و … نیز بصورت عمده تولید می شوند.
طی این سالها مشتریان زیادی خواستار آلو تازه خرو بودند و هستند. چرا اینگونه است؟
چرا باید نام یک منطقه به این قدرت شما را مجذوب خود کند؟ آیا این موضوع تنها بخاطر آلو تازه این منطقه است؟ آیا اقلیم این منطقه معجزه می کند؟
در پاسخ به شما باید بگوییم اگرچه که اقلیم و آب و خاک منطقه بسیار اهمیت دارد؛ اما نکته قابل توجه در شیوه فراوری است.
از ذیرباز مردم این مناطق به صورت فرهنگ کار دسته جمعی و با کمک از هم خانواده های خود ارقام بسیار زیادی را به ارقام مختلفی از آلو خشک، آلو خورشتی، لواشک و … تبدیل کرده اند. بله نکته همینجاست. تجربه این سالها در فراوری در این مردم نهادینه شده است. امروزه با روش های صنعتی تنها شما می توانید ارقام مختلفی از آلو را با پوست به خوبی فراوری کنید اما زمانی که قرار است نوعی آلو خورشتی لذیذ با درصدی رطوبت داشته باشید؛ بهتر است بدانید روش های صنعتی دقت لازم را ندارند.
اینکه شما در مدت زمان بسیار کوتاه تر و با صرف وقت و انرژی انسانی کمتری به خشکبار دستیابید گزینه داخواهیست اما در برخی روش ها همچنان تجربه از علم جلوتر است.