آیا می دانید آلو بخارا چیست و از کدام شهرها می توان ارقام دست اول آن را تهیه کرد؟ عده ای که در ارتباط با ما می پرسند الو بخارا چیست به صورت کامل از جزئیات تا نحوه فروش و لیست قیمت آن بازگو میکنیم.
آلو بخارا از خانواده Prunus هستند و میه ای تک هسته ای می باشد. پوسن بنفش رنگی دارد و گوشت آن رنگ زرد و طعم شیرینی دارد. از این آلو بیشتر برای فراوری خشکبار استفاده می شود. پوست گیری شده آن را با نام آلو خورشتی در منطقه خراسان تهیه می کنند و با پوست نیز خشکبار می کنند که با نام آلو خرمایی شهرت دارد.
برای تهیه آلو بخارا تازه باید دست به نقد بود! این آلو به خاطر عیار فراوری بسیار خوبی که دارد هر ساله خواهان زیادی دارد. کسانی که تولیدکننده ارقام آلو خشک هستند به خوبی از اهمیت نسبت عیاری هر میوه ای که استفاده می کنند آگاه هستند؛ چرا که صرف هزینه و درآمد در نقطه سربسری برای همین نوع آلو بخارا بسیار مقرون به صرفه است.