بهترین آلو بخارا هسته جدا در بازار ها بیشتر به صورت عمده به فروش می رسد تا نیاز بازار ها را بر طرف کند. این شیوه معاملاتی هم خریدار می تواند به احتیاجات خود دست یابد و هم تولید کننده به سود حداکثری می رسد.
آلو بخارا از جمله فراورده های میوه آلو است که بسیار مورد استقبال بازار ها قرار می گیرد. آلو بخارا را بیشتر می توان در خشکبار فروشی ها در کنار پسته و بادام و کشمش پیدا کرد.
آشنایی با انواع آلو بخارا
استان خراسان رضوی در کشور ما به عنوان تولید کننده عمده آلو بخارا شناخته شده است. این استان با وجود باغات وسیع آلو در شهر خرو نیشابور این عنوان را به خود گرفته است. انواع مختلفی از آلو ها از این باغات برداشت می شود و بعد از جوشیدن در آب و سرد شدن آلو ها پوست شان را جدا می کنند و در آفتاب خشک تا آلو بخارا حاصل گردد. انواع زیادی آلو بخارا در فروشگاه ها به فروش می رسد که برخی را در این جا ذکر می کنیم:
- آلو بخارا زرد
- آلو بخارا قرمز
- آلو بخارا بدون هسته
- آلو بخارا با هسته
- آلو بخارا با پوست
- آلو بخارا بدون پوست
بهترین آلو بخارا هسته جدا
همان طور که در قسمت قبل گفتیم تهیه آلو بخارا در مراحل مختلفی انجام می شود. در این میان بعد از جوشیدن و سرد شدن آلو ها در مرحله پوست گیری ممکن است هسته آلو ها را جدا کنند که در این صورت به آن ها آلو بخارا هسته جدا می گویند. بهترین آلو بخارا هسته جدا محصولی است که کرم خوردگی نداشته باشد و دارای رنگی زرد و گوشت فراوان باشد.
فروش عمده آلو بخارا
با توجه به بازار فروش عالی که بهترین آلو بخارا دارد بیشتر در بازار ها با خرید فروش عمده آن ها مواجه هستیم. خریداران عمده که همان فروشگاه داران و خشکبار فروشی ها است می توانند به مکان های مختلفی مراجعه کنند و بهترین آلو بخارا را برای ارائه به بازار ها تهیه نمایند. نام این مکان ها که به قرار زیر است را بیان می کنیم که عبارتند از:
- به صورت عمده با اجاره باغ
- سایت های فروشگاهی
- تولیدی های آلو بخارا
- بازرگانی های آلو بخارا
- میدان میوه و تره بار
پسنهاد فروش سفارشی آلو هسته جدا
بدانید که آلو هسته جدا جهت صادرات آلو بخارا به سایر کشورها تا بحال پذیرش نشده است. بیشترین حجم سفارشات صادرات آلو خشک مربوط به فروش آلو بخارا بصورت فله بوده است. پس اگر به دنبال بازار بی رقیب هستید می توانید هوشیار باشید!