فروش آلو بخارا تازه با شروع فصل برداشت آن یعنی تابستان انجام می شود و برای بسیاری از انواع آلو خشک نیز در شهرستان هایی مانند نیشابور فراوری می شوند. آلو بخارا پر فروش ترین و جذاب ترین انواع آلو خورشتی است و همگی اینها برای عرضه آلو به صورت دلخواه مشتری در کیفیت های لوکس، درجه یک و درجه دو قابل معامله است.
آلو بخارا از انواع واریته های آلو سیاه است که گوشت زرد رنگ آن طعم شیرین و بسیار لذت بخشی از یک فراورده خشکباری دارد. نیشابور در استان خراسان رضوی از انواع میوه های تابستانه و همچنین هلو، آلو و … را دارا می باشد. پس از برداشت آلو به صورت تازه آن را برای خشکبار پوست گیری می کنند و سپس از آن به شیوه آفتابی و یا تیزابی برای تهیه آلو خشک استفاده می شود.
فروش آلو بخارا برای بسیاری از خریداران عمده بازار میوه و تره بار و همچنین خشکبار می تواند حاشیه سود بسیار خوبی داشته باشد.
آلو بخارا را برای تهیه انواع آلو خورشتی و همچنین پوره آلو استفاده می کنند. از انواع آلو سانتاروزا نیز برای تولید لواشک، ترشک، آلو خورشتی و … استفاده می شود. آلو سانتارزا طعم ترش و شیرینی دارد و برای کسانی که طعم ملس را بیشتر می پسندند بسیار توصیه می شود.