روش های خشک کردن میوه هایی نظیر آلو خورشتی که برای انواع غذا مورد استفاده واقع می شوند متفاوت بوده و با توجه به هدف استفاده از انواع آن برای غذا هایی مانند خورشت می توان از روش های مناسبی بهره گرفت.
انواع آلو برای استفاده های غذایی و یا استفاده های دیگر به صورت تازه و خشک به روش های متعدد و گوناگون خشک می شوند و مورد استفاده قرار می گیرند. با توجه به سلیقه شخصی در انتخاب انواع آلو برای غذاهای نظیر انواع خورشت می توان آلوی مورد نظر را انتخاب و خریداری کرد و سپس اقدام به خشک کردن آن نمود. انواع آلوی زرد و سیاه به روشهای متنوعی خشک شده و استفاده می شوند. اگر بخواهید از انواع آلوی زرد یا آلوی موسوم به قطره طلا برای خشک کردن استفاده کنید می توان آنها را به صورت پوست کنده و به روش بخارایی خشک کرد و مصرف نمود و انواع آلوی بخارایی پس از پوست کندن در زیر نور آفتاب به صورت طبیعی یا تیزابی خشک می شوند و در برخی از روش های خشک کردن در لابلای آلوی پوست کنده شکر می ریزند.
آلو خورشتی
برخی از انواع آلوی سیاه و یا قرمز نیز برای استفاده در خورشت انتخاب می شوند و انواع آلوی قرمز و سیاه با پوست برای خشک شدن انتخاب می شوند. آلوی قرمز و سیاه نیازی به پوست کندن ندارند و پس از شستشو در سینی زیر نور آفتاب واقع می شوند تا به طور کامل خشک شده و آماده مصرف باشند. روش خشک کردن آلو خورشتی به صورت انتخابی متفاوت می باشد و انواع آلو به صورت آماده و خشک شده خرید و فروش می شود.
منبع: سایت آلو ایران