آلو قرمز ترش در طعم های مناسب در ارقام جنگلی با طعمی ترش در فصل مناسب برداشت شده و برای مشتریان در شهرهای مختلف عرضه می شود.
آلو قرمز عموما دارای طعم ترش می باشد و انواع آلوی قرمز در ارقام و گونه های مناسب در شهرهایی که آب و هوای مناسب برای رشد آن وجود داشته باشد پرورش پیدا می کنند. هر اندازه اقلیم مناسب برای پرورش میوه هایی نظیر آلو مناسب باشد میوه حاصل از آن نیز مرغوب و مناسب می باشد و با کیفیت خوبی در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد. آلو جنگلی خوشمزه و باکیفیت نیز در ارقام قرمز و ترش برای تهیه انواع محصولات کاربرد دارد و لواشک خوشمزه ای از آن تهیه می شود. آلو قرمز جنگلی را تنها در فصل مناسب می توان خریداری کرد و در فصول دیگر باید میوه خشک آلو تهیه شود و مورد استفاده قرار بگیرد. آلو جنگلی برای رفع حالت تهوع مناسب می باشد و می توان از آن برای کاهش سرگیجه نیز استفاده کرد.
آلو قرمز جنگلی
آلو جنگلی قرمز و در کل انواع آلو جنگلی خاصیت تنظیم کنندگی برای دستگاه گوارش را دارند و برای هضم و دستگاه گوارش مناسب می باشند. انواع آلو جنگلی را می توان در فصل مناسب برای استفاده از خواص خوب آنها تهیه کرد و ویتامین های مختلف موجود در آن برای بدن لازم می باشد. آلو جنگلی برای افرادی که رماتیسم دارند نیز مناسب می باشد. همچنین انواع دیگری از آلو قرمز ترش وجود دارند که با نام های دیگری چون آلو سانتاروزا شناخته می شوند.
منبع: سایت آلو ایران